Novi lideri na konferenciji u Nišu

u Tribine i edukacije
Foto: Pixabay/ilustracija Foto: Pixabay/ilustracija

Omladinska organizija AIESEC organizuje konferenciju „Novi lideri“ koja će okupiti više od 500 delegata, mladih lidera, u 11 gradova Srbije. Događaj će biti održan i u Nišu, 5. aprila u Oficirskom domu. Početak je od 11 sati.

Kako navode organizatori, projekat se organizuje sa ciljem da motiviše mlade ljude da budu lideri i nosioci pozitivnih promena u svom okruženju. Ovim programom, AIESEC želi da podstakne jačanje liderstva kod mladih u Srbiji.

„Ovogodišnjom temom ‘’Gde ideje prave prvi korak’’ motivišemo mlade da preuzmu inicijativu za bolje sutra i naprave prvi korak u svojoj karijeri u oblasti preduzetništva ili korporativnom svetu, kao i da se okrenu aktivizmu na lokalnom nivou“ dodaju organizatori.

KONCEPT PROJEKTA „NOVI LIDERI“

Projekat se sastoji iz dva dela. Prvi deo je Lead up, a drugi Konferencija novih lidera. Lead up se održava pre same konferencije, ove godine u 11 gradova širom Srbije, a jedan od gradova je i Niš.

Konferencija „Novi lideri“

„Na Lead up-u u Nišu ćete imati priliku da čujete lidere iz svog okruženja. Oni će učestvovati u svojstvu govornika, a neki od njih će održati radionice na kojima ćete moći da steknete konkretne veštine i znanja koja su primenjiva u poslovnom svetu“ poručuju organizatori.

Prijavni formular za učešće na konferenciji možete naći ovde. 

Sve detalje o praksama, kao i ostalim aktivnostima koje realizuje AIESEC Srbija možete naći na njihovom zvaničnom sajtu. 

Informacije o konkursima, stipendijama i praksama pratite na portalu Posao za mlade.  


„AIESEC je globalna platforma koja omogućava mladim ljudima da istraže i razviju svoj liderski potencijal. Mi smo apolitična, nezavisna i neprofitna organizacija vođena od strane studenata i mladih diplomaca institucija visokog obrazovanja. Naši članovi zainteresovani su i bave se globalnim problemima, liderstvom i upravljanjem. AIESEC ne vrši bilo kakvu vrstu diskriminacije na osnovu etničke pripadnosti, pola, seksualne orijentacije, religije ili nacionalnosti. Od našeg osnivanja, angažovali smo i razvili više od 1.000.000 mladih ljudi koji su prošli kroz AIESEC iskustvo“ kažu iz ove organizacije.

Pojmovi

Podelite

Filip Jovanovic
U vezi
Filip Jovanovic

Komentar

  • […] AIESEC tokom godine organizuje i različite edukativne programe za mlade. Pre nekoliko meseci je održana i konferencija „Novi lideri“ […]

  • Ostavite odgovor

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.