IT konferencija CODEstantine po treći put u Nišu

u Tribine i edukacije
codestantine codestantine

Dvodnevna IT konferencija CODEstantine održaće se po treći put u Nišu, 27. i 28. aprila u New City Hotelu.

CODEstantine je najveća konferencija južno od Beograda namenjena programerima sa iskustvom. Cilj konferencije je upoznavanje učesnika sa tehnološkim trendovima i dobrom praksom u razvoju softvera, kao i povezivanje ljudi koji se bave programiranjem i srodnim oblastima.

Organizuje se po treći put, a prethodne dve konferencije imale su ukupno 400 posetilaca. Organizator konferencije je No Limit Huborganizacija koja se bavi promovisanjem IT i Startup kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja.

Ovogodišnja CODEstantine konferencija imaće osam domaćih i stranih predavača, eksperte iz IT i Startup sveta. Predavanja će biti orijentisana na programiranje i IT, kao i na temu Tech preduzetništva i deljenja uspešnih biznis priča.

NAJAVLJEN VELIKI BROJ UČESNIKA

Veliki kapacitet na polju elektronike i informaciono-komunikacionih tehnologija u Nišu jesu razlog organizovanja CODEstantine konferencije, navode organizatori. 

Očekuje se oko 150 učesnika, a svoje mesto možete rezervisati na vebsajtu konferencije.

Konferenciju su podržali JS Belgrade, PHP Srbija, Level Up Serbia, Silicon Drinkabout i Blockemon.

Više informacija o konferenciji možete naći na Facebook eventu konferencije i na zvaničnom vebsajtu. 

No Limit Hub osnovan je sa ciljem razvoja preduzetništva u oblasti inovacionaih i informacionih tehnologija. Cilj je razmena znanja i razvoj poslovnih veština pojedinaca.

„Težimo da kreiramo okruženje u kome će mladi biti oslobođeni svih ograničenja i nadahnuti da kroz sinergijsko delovanje dostignu svoj pun potencijal“ kažu iz organizacije No Limit Hub.

O narednim aktivnostima organizacije, kao i drugim programima koji podstiču preduzetništvo i razvoj mladih, čitajte više na našem portalu. 

 

Pojmovi

Podelite

Filip Jovanovic
U vezi
Filip Jovanovic

  • Jeca says:

    150 je i vise nego dovoljno za kvalitetnu razmenu znanja! Vrh!

  • Maja says:

    Super je bilo 😀

  • Ostavite odgovor

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.