Kako finansirati biznis kroz Crowdfunding kampanju?

u Tribine i edukacije

No Limit Hub organizuje predavanje na temu “Crowdfunding your business“ koje će obuhvatiti osnovne elemente uspešne kampanje i koncept crowdfunding modela. Događaj će biti održan u sredu 28. februara od 18h u Centru za inovativno preduzetništvo mladih na Elektronskom fakultetu u Nišu. Gost No Limit Hub-a je Jes Bailey, marketing i „crowdfunding“ stručnjak.

ŠTA JE CROWDFUNDING? 

“Crowdfunding” je način finansiranja projekta ili poslovnog poduhvata prikupljanjem novca od velikog broja ljudi. Model podrazumeva da svako donira relativno mali iznos, obično putem interneta.

„Predavanje će obuhvatiti uvod u koncept “crowdfunding”-a i osnovne elemente uspešne kampanje.  Planiranje, građenje publike i zajednice, “storytelling”, stranica kampanje, komunikacija i promocija kampanje i kako organizovati Crowdfunding kampanju u Srbiji“ navode organizatori

Jes Bailey je radila sa organizacijama i kompanijama iz Velike Britanije, Egipta, Holandije i Bangladeša. Vodila je Cabinet Office funded program kroz mentorske sesije i radionice o crowdfunding-u dobrotvornim ustanovama u 12 gradova u Engleskoj. Osnivač je konsultantske kompanije specijalizovane za crowdfunding Crowdfund 360.

Učešće je besplatno. Zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara. 


No Limit Hub osnovan je sa ciljem razvoja preduzetništva u oblasti inovacionaih i informacionih tehnologija. Cilj je razmena znanja i razvoj poslovnih veština pojedinaca.

„Težimo da kreiramo okruženje u kome će mladi biti oslobođeni svih ograničenja i nadahnuti da kroz sinergijsko delovanje dostignu svoj pun potencijal“ kažu iz organizacije No Limit Hub.

O narednim aktivnostima organizacije, kao i drugim programima koji podstiču preduzetništvo i razvoj mladih, čitajte više na našem portalu. 

Pojmovi

Podelite

Filip Jovanovic
U vezi
Filip Jovanovic

Komentar

  • Dragan says:

    Savet za sve mlade ljude je da STO CESCE posecuju treninge, kurseve, sajmove, simpozijume….kreativna energija je zarazna, a kljuc je okruziti se pravim ljudima. Uspeh ne dolazi sam od sebe i cesto mi mladi navedu novac kao razlog neusavrsavanju. Evo, ovo je besplatno. Sta cekate? 🙂 Srecno svim mladim inicijatorima!

  • Ostavite odgovor

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.